Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Despre noi

Linkuri de întoarcere către această postare
Chic Bebe este o anexa a muncii si experientei de peste 10 ani in domeniul confectiilor si designului vestimentar. Intentionam sa propunem cu fiecare sezon modele noi, in functie de tendintele pe plan mondial.
                                Produsele Chic Bebe sunt de calitate superioara,la preturi de producator, atent lucrate si concepute pentru ca bebelusul sau copilul dumneavoastra sa fie cat mai chic. Modelele sunt concepute in atelierul propriu avand astfel posibilitatea de a repeta oricand orice model sau de a face modele noi la cererea dumneavoastra. Linia vestimentara abordata este cea a copilului chic, elegant care atrage privirile oriunde merge si  speram sa fie pe placul dumneavoastra.
 

Blogul unui bebe chic Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez 0| Distributed by Blogger Templates